8/20/09

Dengan tahap kebosanan yang melampau nie..dah xtau nak buat ape aku terpikir lak nak post tag2program aku..hihi.dari menyemak tergantung kat dinding nie..aku pos je la..g pun aku belek2 gamabr dalam2 laptop ni xda gamabr baru..semua gambar2 lame je..so tag yang kat bawah 2 antara program yang aku ikut serta..nie masum kat uum..gambar nie time nak masuk matrik..haha


yang 2 ni lak program tautan..aku peserta n jadi eksekutif teknikal gak..

yang nie aku jaga time pesta konvo lepas..aku jaga lulintas kat kawasan tapak pesta..
nie pulak program kepimpinan harapan..ade beberape perkara yang aku xleh nk lupa time program ie..hihi..kalu nak tau..g la bace kat blog member aku nie..master..hihi

sebenarnya banyak g program yang aku penah ikut..yang antara yang terlatest la kot..program2 lain aku malas nak g scan..dah masuk kotak dah pun..hihi

cuti dan puase

cuti pun dah nak abes..puase pun dah dekat 2 hari g kot..maksudnye minggu kuliah akan bermula semula..naik je kuliah nanti terus da test..yang pasti dah ada 2 test..tekno lektrik ( tarikh xtau g..maybe dalam minggu depan jgk) n mekanik tanah..(maybe selasa 25/9/09)..pastu nak pikir kelas ganti g untuk cuti awal 3 hari 2..boringnye da kelas kena ganti nie..xyah ganti boleh x..hihi..

cuti tinggal 3 ari..kejap ne cuti..tambah cuti boleh??..hihi..p xpe gak..cuti lame2 pun buang mase je..makin lame cuti makin malas nak g kuliah..haha..

puase maybe 22 haribulan..so aku maybe balik umah family angkat aku kot kat semerah..nak balik umah sendiri xdpat..biasala..student "over sea "..haha..so kat kawan, selamat bepuasa semua.jangan ponteng2 tau.awal2 puase nie jgn wat2 lupe lak..hihi..

k la..sekian..wassalam..

Followers