5/6/10

BEBAS

lenguh-lenguh..penat..pening..semua ada..tapi itu tadi..masa aku jawab last paper final exam untuk semester nie..sekarang aku dah bebas dari exam..untuk beberapa minggu dan bulan nie je la..naik semester baru..jumpa lagi..haha..tapi kerja aku still banyak..nak kena buat montag la..ape la..macam-macam..tapi its ok..IB tak kisah..haha..ok la..aku just nak bagi tau aku dah abis final exam semester nie je..dan dah tamat sebagai pelajar tahun 3 pendidikan teknik vokasional..haha..ada setahun je lagi..dah..nak bagitau yang tu je..jom berblog walking sampai juling baca n3 korang..haha..ADIOS

Followers