2/19/10

::xde tajuk..malas nak fikir..adios::

susah betul nak tido malam nie..
macam2 aku fikir dalam kepala otak aku nie..

dah try nak kosongkan otak..
nak tidur lena..

p xboleh jugak..
macam2 aku fikir..
PSM la..hal itu la..hal ini la..
kalah PM berfikir kot..

last2..
sejam lebih guling kiri kanan xboleh nak tidur..
aku on balik streamix yang aku dah off kan tadi(sebab lame dah x off,,saje je off).
aku on balik laptop/lappy orang panggil..
aku pun xtau kenapa di panggil lappy??(agak ketinggalan rupenye aku..ade aku kesah.)
pastu aku mula terjah blog ke blog..
juz x tinggal jejak je..
nuffnag puntengah nenyak tidur sekarang nie..
lau ade tu aku klik je..
ingatkan bawak membaca nie mengantuk..
tapi aku rase mata aku makin segar..
buktinye..
yang aku boleh buat n3 baru g nie..sudah terang lagi bersuluh..

macam mane aku nak suruh mata aku tidur nie..
esok aku nak bangun awal..
aku nak g library sambung buat PSM aku wei..
dah tertunggak sekian lame tu..
haish..

nite allzzzzzzzz.
eh silap..selamat pagi
salam
adios

Followers