12/31/11

SELAMAT TAHUN BARU 2012..(",)

assalamualaikum and salam sejahtera semua..hihi..berhabuk bersawang dan segala macam kotoran dah berumah dalam blog sekupang aku nie..hahaha..agak takde mood la nak mengupdate blog nie sejak jadi penganggur tak terhrmat nie..entry nie pun untuk ucapkan selamat tahun baru kat kawan blogger semua ja.. lepas nie entah sempat dan ade mood ke tak nak update blog nie..takde idea la nak update blog nie..takde aktiviti yang dilakukan..aktiviti membosankan je adela..haha..ok la..selamat tahun baru untuk semua rakan blogger kat luar sana tu..doakan aku cepat dapat penempatan(posting) jadi cikgu yea..haha..ade gaya jadi cikgu ke..hahaha..ok la..selamat tahun baru 2012 untuk korang semua dan bertambah cemerlang dunia akhirat..ADIOS

Followers