9/18/09

minta maap kawan2..hihi


saye abdul halim bin hasan disini ingin mengucapkan selamta hari raya aidilfitri kat baba n mak kat kg..kawan2 dimana jua berada dimuka bumi ALLAH ni..dan kepada sesiapa saja la yang mengenali diri ini..mohon ampun dan maaf sekiranya terlanjur kata,,terkasar bahasa, terlampau gurauan, terlebih tindakkan dan semua yang lebih2 la..hihi..

saje je..xleh nk anta kat news paper sampai kan salam kat blog sendiri blh gak..

kt korang smua selamat ari raya..maaf zahir batin..beraya elok2 jgn main mercun bom lagi..bahaya..jalan raya bwk moto bawak kete tu elok2..jgn laju2..t laju gak korang smpai kt umah ke dua korang..

ni aku pesan kat diri aku gak la..esok aku nk balik dh..p smpai umah nye tgh hari raya baru sampai...besa la student over sea..haha..

ok la yea..

Selamat hari raya maaf zahir dan batin (batin ade ke..mengumpat kot.hihi)

Followers