5/3/10

tag yang ke-3 aku dapat..terpaksa la jawab..dah 3 kali kena tag nie..hihi


aku happy..buat lawak malam ini..haha..ok2..demi menunaikan hajat sahabat blogger merangkap budak kelas aku nie..aku jawba je la tag dia nie walau pun aku kesuntukkan masa nie..kang kecik ati plak..hihi..ok..jgn bazir masa pada yang xpenting..kite ke part seterusnya ya..hihi..
Adakah anda happy skang ??
sekarang nie??masa nie???aku xhappy..sebabnye aku xleh nak study..xtau kena..dah 3 hari niat nk bukak buku xterbukak2 smpai sekarang..

2~ Kenapa anda happy??
bila dapat buat ape yang aku nk buat..n bila mood aku baik..aku happy la..tp sekarang tidak..xleh study..

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
bukan sama dengan soalan no 2 ke??ntah la..BM aku dapat 4..bile aku dapat enjoy..xpayah tgk buku dapat 4flat..haha..n kalo duit byk lagi happy walaupun duit tu kat dunia je..so tolong rajin dtg blog klik nuff aku yea..haha..

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
penah je..2 kali..tapi dua2 aku xterjawab..sebabnye aku tengah busy dengan asiment yang berlambak ngn Projek sarjana muda xberapa tua aku lagi..so..sorie tu emma n syikin kot..hihi..


5~ Nyatakan warna yang anda suker??
hitam
putih

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

ramai jugak nie..aku nak tag sape nie..haha..

esoksemalam
ikut la sape nak jawab..hihi
 



7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..
nie dia nie aku selalu jelajah..dulu aku suke tinggal jejak..kalau xkomen mesti tinggalkan kt chat box..p sekarang silent reader je..hihi..xsempat nk koemn mengomen nie..nak tau lebih lanjut pasal dia nie jom ramai-ramai pegi terjah blog dia..hihi..


nie blogger satu U aku..tapi xpenah jumpa pun..kat FB aku pun ada..hihi..dia orang sarawak..satu negeri dengan aku..jom ramai-ramai kite jelajah ke blog dia pulak..

ok..cik tiniey nie pun aku kenal melalui blog walking jugak..dulu aku selalu gak tegur sapa ngn dia kat alam maya nie..sekarang kurang dah..dia pun bz praktikal..n dengar nak final exam jugak ea..gudluck...IB da 2 paper g..hihi..

eqeen nie plak 2nd person yang tag aku..sorie xsempat nak jawab tag aritu..busy sangat..hihi..

ok..blog nanajoe nie penuh dengan kaler pink..naik pink mata aku..tp best jugak dengan n3 nye..n blog nye xberat..maksudnya senang loading la..hihi..dulu dia guna link lain..sekarang lain..tuka la tu..jom terjah blog dia jugak..haha..


yang ke-6: ikut sapae nak jawab..aku dah xtau nak tag sapa..nmasa mencemburui aku..haha..aku xstudy g wei..esok ada paper..mampos aku..
8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
mesti la aku happy..cuma sekarang xhappy..sebb aku xbolh nak study tuk paper esok..dah bape hari dah..aku xhappy yang tu je..yang lain aku happy..hahaha...ADIOS

Selamat Pengantin Baru

salam semua..dah 2 3 hari jugak rasanya tak update blog nie..nak kata busy xda la ssangat..banyak je yang nak di share kan kat blog nie..tapi ide nak mengarut tu je takde..hihi..ok la..semalam aku pegi kahwin..kenduri kahwin..bukan aku yang kahwin yea..tak cukup syarat g..haha..majlis nie kat umah keluarga angkat aku nie..tak jauh dari kampus aku..dalam 20 minit kot naik moto sampai la kat umah keluarga angkat aku nie..nie la untungnye ada keluarga angkat nie..aku nie kire ramai gak la keluarga angkat..hihi..yang semalam nie salah satunye..so dorang pun jemput la aku datang majlis tu..nak tak nak aku datang la..aku ajak la skali budak umah aku..lupa nak cakap..dalam family tu ada sorang lg saudara kembar angkat aku..haha.so kami pegi la berempat bersama 2 budak umah aku...makan free sape tak nak..hihi..ok la..aku xde idea la nak mengarut banyak-banyak dalam blog nie..apa-apa pun..selamat pengantin baru aku ucapkan..semoga kekal ke akhir hayat..sebelum tu aku nak letak la gambar cikit..ok..
<>

nie la pengantinnya..sebelah kiri tu pasangan kepada uncle kitorang..n sebalah tu pasangan auntie kitorang...tema tuan rumah serba merah..
nie pulak aku dengan saudara kembar aku yang pakai baju itam tu..syed..yang pompuan tu bukan awek kitorang k..tu adik angkat kami..haha...ade sape-sape nak berkenalan..pegi jumpa sendiri..hihi
ok..nie pulak..kami bersama maksu.yang sebelah aku tu..yang budak aku riba tu adik angkat kitorang jugak..dia mengantok time nie..hihi
nie budak umah aku..bajet buat cover album ke..haha..nie time lepak-lepak kat bawah..kat atas penuh orang ramai lg..takde tempat duduk..bagi tempat kat orang yang nk makan..
 nie pulak...aku la..hihi..kawasan sawah pagi dekat ngn rumah keluarga angkat aku tu..sejuk je mata tengok..tapi time nie pansa je mata aku..sebab mata hari ngah membara walaupun jam masa tu dah dekat kol 4 rasanya..huhu..ok sekian..ADIOS

Followers