1/10/10

jalan-jalan cari gaduh dengan UKLK upsi n NR uitm sh alam..haha

penat weiiiii..hihi..

aku baru je balik dari jalan2 carik gaduh kat UPSI nUiTM shah alam..haha..xde la..xde maknenye gaduh2 nie..dapat sakit je..betul x..xkisahla sakit ati ke sakit badan..same je sakit..hihi..kuat gelak eh..hurm..aku sampai umah sewa aku dekat2 kol 8 malam..sampai2 je bukak laptop..hihi..dah bukak laptop tu xde keje lain la..on9 trus..haha..1st web yang dbukak of coz la blog..pastu nuffnang..tgk kat blog ramai gak yang dtg sejak aku x bukak blog nie..bz cikit..ade hal yang pelu d sttel kan..so malam tadi aku try nak masuk kan n3 baru..p intenwt kat UPSI xbape kuat kat bilik yang kitorang nginap tu..so xdpat la nak wat n3 baru..

so kat cnie aku nak ucapkan time kasih la kat korang yang datang jauh2 (jauh ke..hihi) klik nuff aku..n minta maaf sebb x sempat nak klik balik..aku ase ada dalam 5 hari kot aku cuti..sorie yea semua..hihi..so esok aku start balik la klik nuff korang..jgn risau semua..jom kite same2 klik..haha..malam nnie aku ade klik cikit2 la kat korang..ade yang aku datang blog tu ade la aku tinggal jejak..ade gak x..sebab korang nye shtmix xkuar..nuff pun banyak yang x kuar kt blog2 korang..ngh cuti ke ape nuff nie..

ok la ea..aku pun penat g nie..nak rehat sambil fikir tajuk projek aku..huhu..

ok..

::adios::

Followers