12/15/10

Malaysia vs VietNam (2-0) 2010 AFF Suzuki Cup

malaysia menang 2-0..

memang agak agak agak lame tak mengupdate blog nie..bukan ape..biasa la hidup sebagai student..penuh dengan asignment..projek..repot..semua ade..lagi-lagi final year student..tapi sekarang dah free..jumaat lepas baru je habis paper tuk final exam yang betul-betul final kat UTHM  nie..haha..result pun semua dah keluar..result pun ntah ape-ape je semua..malas mau cerita..sebenarnya aku tak ada idea nak menggoreng kat sini..semua resipi-resipi goreng aku dah guna masa jawab final exam aritu..haha..nanti la aku update lain pulak...point-point yang nak diceritakan ade tapi macam aku cakap tadi..idea goreng takda..haha..ok la..sebelum out..MALAYSIA MENANG WEI..2-0..hhaha..tapi corak permainan agak kucar kacir la malaysia main..so..kita tunggu pusingan ke-2..mintak-mintak la malaysia boleh sumbat gol lagi kt hanoi nanti..eh..hanoi ea..hihi..ok la..ADIOS..

Followers