1/1/10

pembaziran..??..tentu sekali tidak..

sebelum ape2..aku nak wish happy new year kat korang semua.. tq kat sape2 yang klik nuff aku..n semoga kenangan 2009 sentiasa di ingatan..nak senang ingat update kat blog je la..kan3..hihi..lau manis je la..yang pahitnye xplu ingt pun xpe..lau nak ingt sebagai pengajaran pun ok gak

ok..ok..cukup..dalam dua hari nie aku dah berhabis duit dengan jaya nye.,.haha..bagi korang maybe xbanyak..p bagi aku yang student xde pendapatan nie xde income dari mane2 juz sponser by MAS je n berhutang seluruh badan kat PTPTN..angka RM 500++ tu agak banyak jugak la kalau di habiskan dalam mase 2 hari..tapi aku bukan g berjoli or makan itu ini kat KFC pizza or McD dan yang same waktu dengan nye tu..aku salur kan kat tempat yang berfaedah la..hihi..esoksemalam..eh..nie blog lumut yang dah blah ke auckland tu..hihi..semalam habis dalam rm300 lebih kot..bayar motor (pengangkutan aku ke kuliah n sewaktu dengan nye)n repair ape yang patut..ade la part2 yang perlu di repair..so melayang kat ctu..p xpe..daripada nyawa aku yang melayang kan..hihi..so its ok..

td punya cerita pulak..dalam 150 cmtu la kot..xpun lebih cikit..terbang melayang..pun bukan berjoli k..aku g beli kasut sukan@futsal..hihi..bukan pe..kasut futsal aku yang lame dah barai beb..so kena la beli baru..sekurang2 nye barang yangaku beli tu nampak daripada aku bazir beli yang x berfaedah walau pun nampak.or g joli sane joli sini..

so lepas nie untuk makan..aku kena ikat perut la..haha..sewa rumah belom bayar g..480 se semester..5 bulan la..plus minus..de la tinggal bape je lagi..kena la berjimat..huhu..

tiba2 aku ase pelik..bukan pelik ape..td dalam pale otak kau yang serabut nie nak cite nak tunjuk kasut baru aku je..nie ape sal cite sal duit lak nie..aduyai..xpe la..nak delete balik malas lak..so sorie la buang mase korang bace n3 aku nie..hihi..terima kasih atas masa mu itu..cewah..haha..t aku balas dengan mengkelik nuffnang korang yea..jgn risau..hihi..

so kat bawah nie de gambar kasut yang baru aku beli di AL-IKHSAN sdn bhd tu..sambil pomot al-ikhsan nie..p bukan dapat share papepun dari al-ikhsan tu..huhu..n de gak gambar kasut ku yang dah barai..haha..




::nie kasut lame aku::
::nie kasut yang baru aku beli tadi::


n3 nie terlambat post sebab postman f celebrte new year..haha..xde la.lau ikutkan sebelum kol 12 td..ingt nak wat last n3 bg taun 2009 la..p dah terlambat xpe la..terlambat di sebabkan ke gatalan jari n tangan aku nie kacau setting untuk post n3..ntah jadi pe ntah tadi..haha..so sekarang dh ok balik..

epi new year lagi..hihi

p/s :: MAS tu bukan malaysia airline system tau..p Mak Abah Sponser..hihi..

adios..

Followers