11/10/09

tolak 4 tinggal 2

ALHAMDULILLAH..selesai paper ke-4 final exam aku..so tinggal dua paper lagi..semangat2..haha..

next paper khamis nie, 12hb 11 2009..paper bimbingan kaunseling..agak payah gak la kot..banyak nak kena menulis time exam t..hhuhu..

nie nak storie naik lori ckit la sal paper td..bukak2 paper final tu..akusenyum trus..tips yang lectrer tu bagi kuar..haha..p mmg dah budjet masok dh..lau x wat pe penat2 aku menghafal sampai kol 3 4 pagi..kan3..haha..

so dengan hati girang n gelabah gak..aku jawab je soalan2 yang aku ase leh jawab..p take time gak nak cari balik note2 lam pale otak aku nie..bersepah sane cnie..soalan satu je dah ambik mase 40 minit..tangan pun dah naik lenguh tulis jawapan..baru soalan satu..de 3 soalan g nak kena jawab nie..

aku dah start cuak dah..cuak xcukup mase nak jawab..p aku trus jawab ngn cool je..haha..sedang kan tulisan cam cakar ayam dh..ntah blh ke x lectrer aku bace t..nasib la..
pastu tinggal mase xsmpai sejam..dalam 40 ke 50 minit g kot..aku baru je siap soalan 2...dalam ati aku berserah je la..jgn pike sangat sal mase..t lupe smua jawapan lam otak nie..

siap je soalan 3 aku tgk member2 aku smua pakat dok kluar dah..aish..xleh jadi nie..n aku perasan kat blakang aku cm xde orang dh..cam aku sorang je ngn ngah ambik paper tu..time tu aku dok depan skali..haha..

nak xnak aku jawab secepat yang mungkin la.p sempat gak..tinggal g 15 minit dah xleh nak kuar..so kena la tunggu..aku pun dah settle jawab semua soalan..so aku cek skali g paper jawapan aku..cam ade x kena je jawapan yang aku wat..arghh..lantak la..aku malas nakpike dah..tangan pun naik lenguh jawab teori yang panjang..pengiraan yang banyak..haha..p aku puas ati gak la..maybe xdapat full mark..p aku ase aku jawab semua dah soalan2 tu..so aku tawakal je la..hihi..

pas pengawas ambik kerta jawapan aku aku pun toleh la kat blakang..upenye selain aku da 2 orang g yang ngah teman aku..haha..so..x la aku segan sangat kat budak2 lain yang ngah jawab paper dorang kan..hihi..

dah nak kuar tu..berlaku g 1peristiwa..leh la plak kaki aku sangkut kat kerusi yang aku duduk tu..pe g ..jatuh la..p buka naku yang jatuh..kerusi tu yang jatuh..haha..aku ngn muke selamba angkat kerusi tu n blah..haha

so tamat paper pengalatan elektrik n elektronik aku..

to Dr..TQ atas tips yang di berikan..hihihi..semak paper kami tu jangan lak cam semak paper ujian lam kelas tu..hihi..lau bagi markah bonus pun ok gak...

k la..mate aku dah ngntok..aku nak tdo..haha..

k..bye2..salam

Followers