6/8/11

TIPS ROMANTIK BERSAMA IB..HAHA

hello..hello..selamat bercuti kepada warga-warga pendidik..tinggal beberapa hari je lagi cuti sekolah kan..ok lah..agak lama jugak la IB tak update blog nie..yea la kan..duduk kat kampung..berokben maxis nie pulak lembab je selalu..lajunye kadang-kadang je..tapi cukup la kalau setakat nak bukak facebook ke paper online ke..hihi..ok..untuk petang yang nyaman kat kampung nie..IB nk kongsikan satu tips romantik kat korang semua..nak ke tak nak..hahaa..yang nie bukan IB cipta sendiri..IB pun ambik dari mane ntah dulu..dari kawan tak silap..haha..ok la selamat mencuba..hihi..ADIOS..


Sekiranya pasangan anda mempunyai tugasan di luar daerah, nyatakan padanya bahawa anda sangat risaukan keselamatannya. Oleh itu anda telah menyediakan pengawal peribadi khas… iaitu seekor teddy bear untuk menjaganya sepanjang ketiadaan anda.

p/s ::
bosannye la asyik makan tido kat rumah nie..part time tak carik lagi..rasa macam nk apply guru sandaran@ganti je dulu..pastu rasa macam malas pulak nak part time kerja yang ade kena mengena dengan mengajar nie..tapi kalo dapat guru ganti@sandaran..maybe boleh jadi 1 bonus tuk aku interview nanti..fikir lu 2 3 hari nie..minggu depan aku carik..korang ade ape-ape cadangan kat aku tak..hihi

PP/S:: TUNGGU TIPS ROMANTIK YANG SETERUSNYA..HIHI

Followers