8/6/10

PARIT RAJA, BATU PAHAT --------> PARIT BAKAR, MUAR

salam sahabat semua..
esok aku akan bertolak ke muar..ade program anak angkat dekat sana..3 hari 2 malam..program tu dekat parit bakar muar..esok sampai je berkumpul kat SMK Tengku Mahkota.pastu petang baru perasmian dan terus pengagihan anak angkat..sebenarnye aku nie dah boring dah program-program anak angkat nie..ramai sangat dah keluarga angkat aku nie..sampai tak terangkatdah..haha..

tapi nak buat macam mana..dah wajib kena ikut..program nie anjuran fakulti aku..tapi budak-budak master yang handle..agak kelam kabut jugak la dorang..yela..ade yang penah handle program ok la kan..yang xpenah handle tu pening la nk buat kerja..program pun besar..tapi aku rasa keramaian budak master fakulti aku tak ramai yang penah handle program..lagi-lagi AJk-AJK yang ade sekarang nie..sebab kelas aku penah berkerjasama dengan dorang..yang pegi pulau perhentian tu..penat kitorang betekak ngn dorang..dah pengurusan dorang tak teratur kitorang tegur la..pastu sekejap cakap macam nie..sekejap cakap macam tu..kitorang pun lawan balik..haha..jahat tak..aku la ketuanya..sampai dorang nk kutip RM20 sorang kt kitorang semual selepas program tu pun tak jadi..sebab aku tak puas ati untuk ape duit rm20 tu..dan kenapa tak cakap teurs terang sebeleum program start..haha..jahatnye aku..tapi kalau dorang mintak gak lepas tu kitorang tetap bayar..cume nak tau buat ape lagi duit tu..mane pegi duit yang kutip awal2 lagi sebelum program..

dah-dah..tak perlu nak di ungkit kisah lama..cewah..haha..ok la..esok nak pegi muar..ade sape-sape orang muar tak kat sini..orang kampung parit bakar ke..aku kalau tak silap parit bakar 3..hihi..mane la tau ade blogger orang sana..ok la..gudluck untuk kitorang esok..aku and the geng 10 orang selaku biro perkhidmatan teknikal..kitoprang akan pusing kampung-kampung baiki peralatan ape yang patut..kipas-kipas ke..paip-paip kat masjid ke..ikut la bos nak bawak g mane..hihi..

dah-dah..lewat sangat dah nie..tido-tido..esok nak kena bangun awal.so aku off 3 hari untuk blogwalking..time2 aku tak blogwalking la buffered aku ade..korang datang-datang la blog aku yea..klik iklan buff aku k..haha..ok la..selamat malam..

::"ADIOS"::

MUARRRRRRR!!!!..TUNGGU..AKU DATANG..!!!!!HAHAHA

Followers