11/16/09

budak-budak sengal

nie la gambar-gambar aku time dinner PTA malam tu..huhu..gambar aku xde bape ketul je..besa la kan orang bz..pengarah program aku, ajk teknikal aku, ajk mknan aku, baca doa aku, ajk cenderamata aku, semua la aku..haha..memang best la..pengalaman aku wat keje sorang2 handle satu program..p dinner je pun..yang penting TNC yang aku jemput datang..hihi..nie de cikit gambar budak2 sengal kecuali aku..haha













akhirnya sempurna

akhirnya..tepat kol 11.30am, 16 november 2009..aku kuar dewan peperiksaan F2 universiti aku..dan itu bermaksud..aku dah merdeka daripada final exam tok sem ke-5 aku..haha..gelak2 gak..p jawapan aku jawab tadi ntah ape2 je..ntah betul ke x..tawakal je la..dah la dewan macam peti sejuk dah aku ase..sejuk tahap gaban..sape xtau sejuk tahap gaban nie mcm mane..so search kt minah google..hihi..lau ade la..lau xde jgn marah aku lak..haha..gelak lagi..
so lepas nie kita enjoy..dah2..sebelum tu..aku nak tido lu..petang nie aku nak kena uruskan hal mkn malam aku semalam..nak kena g hep lagi..aduyai..abaikan..tdo dulu..hihi..nitezz.zzzzzzzzzzzz

perjuangan terakhir

assalamualaikum..selamat pagi..selamat sejahtera..salam perpaduaan salam satu malaysia dan salam perkenalan..hihihi..merepek pe pagi2 nie wei..
hihi..xde pe sebebnarnye..juz nak gtau..pagi nie..tepat kol 9pagi waktu malaysia ku cintai ni..aku da last paper..paper teknologi elektrik..walaupun aku major elektrik..p aku memang xde conpiden la nk g jawab paper nie..cuak siot..sebab aku xcukup study..3 jam kredit tu..huhu..
xpe2..berjuang sampai ke titisan darah terakhir..haha..macam nak g berperang la pulak..p memang aku nak g berperang pun..berperang dengan ilmu dalam otak aku..berperang ngan soalan final kat dewan peperiiksaan F2 universiti aku..UTHM..hihi..
so..kat korang yang dah bis or belom abis final tu..doa2 kan la aku leh jawab yea..k la..aku nk tengok cikit2 g nota cakar ayam aku nie..jap g nak g dah..jangan aku terlupe kalkulator lagi arinie dah..cukup la da sekali pengalaman aritu..huhu..
k aku blah lu..salam.
p/s..time aku g kursus asas fasilitator ari tu..fasi2 kate ari isnin tema hijau...so aku guna kaler ijau la yea..lau bahasa sarawak..warna gdung..hihi..nie bahsa orang dulu2 la..remaja sekarang..sebu gadung xtau dh..walau pun ade yang tau..mcm aku nie..haha..k2..aku blah lu..tata

Followers