10/20/10

tahap kritikal untuk projek sarjana muda..

pening..serabut kepala..tension..semua aku ngah rasa sekarang..untuk esok pulak..cuak..sebab??..sebabnye..esok aku akan bentangkan projek sarjana muda aku..kalo kat poli dorang panggil projek tahun akhir..untuk esok..aku tak tau nak bentang ape..yang pasti aku harapkan lulus sudah memadai..kalo dapat keputusan cemerlang lagi bersyukur kan..tapi..macam susah untuk aku dapatkan markah sebaik semester lepas untuk projek aku nie..sebab semester lepas hanya penulisan..semester nie penulisan + produk..tension..tension..tension..produk aku ade 1 lagi tak lengkap..entah boleh siap ke tak..tapi kena siapkan jugak malam nie..cuma sempurna atau tak je..memuaskan atau tak..aku malas nak fikir dah..yang aku tau..aku kena siapkan malam nie jugak..slide presentation untuk esok tak buat ape-ape lagi..ntah ape nak jadi la esok nie..sudah la aku 1st presenter..ketua panel aku kenal..and dia pun kenal aku..tapi sorang lagi panel aku tak kenal..and dia lagi tak kenal aku..aku yakin dan pasti..banyak kesalahan dalam penulisan final report yang aku hantar semalam..lantak la..aku dah blur..tak tau nak fikir dah.banyak sangat tugasan..so, malam nie kena berjaga sampai subuh lagi..duduk depan laptop main facebook...buat PSM la..so kat sini..aku nak minta maaf kat semua..mane la tau..sepanjang jadi blogger nie ade yang terasa hati..terkecil hati..dengan semua penulisan dalam blog aku..minta maaf la..doakan yang terbaik untuk aku esok..cewahh..macam raya la plak kan..haruslah..tak semestinya raya je nak minta maaf..kan..kan..kan..ok la..nak mandi..
~ADIOS~

Followers