10/11/10

ntah la..

salam semua..agak lame tak update ape-ape dekat blog nie..bukan nye ape..banyak perkara yang lebih penting yang perlu di selesaikan dahulu..sekarang nie pun tak tau nak update ape sebenarnya..sekadar nak meng"hidupkan" balik je blog nie..kang korang kate blog nie dah tak update plak kang..hihi..

sekarang nie tengah sibuk menyiapkan Projek sarjana muda aku..banyak laig yang tak siap..hantar dalam minggu nie..mampus la aku..kepala serabut nie..sampai nak tido pun tak lalu.tapi bile dah tido tu memang tido mati la..haha..

sebenarnye banyak je perkara yang nak di update sebelom nie..tapi tak berkesempatan dan tak tau nak karang ayat..

so,lepas balik raya ari tu aku tambah cuti..3 hari kuliah aku ponteng..so orang cuti 2 minggu aku cuti 3 minggu..sebab balik awal..haha..lepas tu, lepas balik raya aku busy nak siap kan projek sarjana muda aku tu..muda lagi k..haha..seminggu selepas tu aku demam..6 hari demam 3 kali pegi PKU(pusat kesihatan universiti..1st..2nd.. 3rd time aku pegi PKu la nie sepanjang 4 tahun aku kat UTHM nie.haha)..lepas kena check, aku kena syak demam denggi terus kena bawk ke hospital batu pahat..kena tahan 3 hari..dari isnin sampai rabu la kan..lepas tu sabtu bermula pesta konvo n sabtu tu jugak aku main paintball..lepas demam lepas keluar wad terus main paintball..haha..1st time tu main paintball..best la jugak..lebam-lebam badan kena tembak..haha..

ermm..pe lagi ek..ok..u aku tengah musim konvo sekarang..budak fakulti aku..senior la..konvo semalam..tarikh best tu..10.10.10..tahniah lah kepada senior-senior aku yang dah grad..aku plak ntah ikut masa ke tak nie..kalau PSM aku tu lepas insyaAllah ikut masa la aku grad..tahun 2011..kalo tak..tambah la setahun lagi..tapi mintak-mintak aku tak tambah setahun lagi untuk grad..doa kan aku lepas semua ikut masa dan jadual yang dirancang..hihi..amin..ok la..banyak lagi kerja yang perlu aku siapkan.selamat berbloging semua..ntah bile plak aku akan update nie..

ADIOS

Followers