8/23/09

puasa jgn x puasa..

so, nie hari kedua umat islam seluruh dunia puase..selamat berpuase semua..jgn ponteng2 tau..jgn wat2 lupe lak dah start puase nie..tau ja kan awal2 puase nie ..t ade yang wat2 lupe..hihi..sebenarnye xda ape nak cite nie..juz nak ucap selamat berpuasa ja kat korang semua..n selamat bebuka xlame g..p kalau sabah srawak dah buke dah time nie..hhuuhu..nmpk gayenye aku xmerasa lagi la puasa kat umah aku kt kg nun kat simunjan sarawak..dah 3 taun dah puase tmpat orang je..p xpe la puase kat mane2 pun same je..janji puase penuh n kat sini aku balik umah family angkat aku je..kat semerah..kol 5 td aku baru balik dari umah dorang..kalu ikut kan dorang nk aku balik pas berbuke je..p aku xnk..coz esok da kelas..penat la nk naik moto dari sane..lbh kurang sejam la..p xpe..lain kali aku datg lagi..hihi..k la..dah nk berbuka nie..selmar berbuka ya..k assalamualaikum..

Followers