1/4/10

::pertolongan di perlukan::


haish..mukadimah pun dah nampak membosankan..huhu..aku rase malam nie sangat membosankan..nape ek??..boring giler wei..aku ade satu keje nie..ari khamis nie lectrer aku nak tgk..p jap g la wat..aku bukan nak luahkan pasal nie..aku ngah pening pasal tajuk projek sarjana muda aku yang xbapa nak muda nie..sekarang dah minggu ke dua kuliah..tajuk pun xde ag..camne aku nak start nie..tension dah aku nak fikir tajuk nie..patut la senior2 banyak mengeluh time part PSM nie..macam2 aku dengar dorang bagi gelaran.."Projek Sampai mati la..Projek Separuh Mati la.."..macam2 g la..


satu g masalahnye..fakulti aku taun ni ngade2 pulak suruh wat projek yang mesti ade kena mengena dengan TVET..mesti da pasal pendidikan teknik vokasional la..xpuin mesti de pasal sekolah..kegunaannye kat sekolah..aduh..makin kecik la skop kalau camtu..tension gak nak carik tajuk nie..baru nak carik tajuk..belum masauk part buat lagi..macam mane la nanti..


so aku dengan rendah atinye kalau2 la korang yang terbaca n3 aku nie de cadangan pape tajuk ke..yang ade kena mengena ngn sekolah..contohnye ABBM(alat bahan bantu mengajar) ke..produk2 yang boleh d aplikasi kan kat sekolah untuk student ke..bagi je la ape2 tajuk..hihi..p tahapnye mesti tahap sarjana muda..kalo korang de projek diploma pun boleh gak..t aku try upgradekan..hihi..


ok la..aku mintak tolong jase korang bagi cadangan tajuk nie..tq kat sape korang semua yea..


k


::..adios..::

Followers