4/28/10

bukak muka buku ade tajuk je..bukak la plak isi buku..

semakain hari semakin malas aku nk mengupdate blog nie..bukan ape..dah takda masa nak bukak blog..nak pegi terjah blog korang pun kadang2 je..asiment tak habis2..selepas sati..satu lg..dengan PSM nye yang baru je selesai di hantar semalam selepas dibuat pembetulan setelah seminar..ntah ape yang aku letak dalam atu aku pun tak tau..lantak la..sambungan PSM??..sem depan plak punya cerita..selesai je PSM..datang pulak minggu untuk peperiksaan..dengan study last minit semua..nie baru selesai 4 paper..ade 3 paper lagi sedia menunggu..tapi minggu nie adalah minggu yang amat-amat berat..sebab ade 3 paper direct..paper pendidikan islam..paper diaman ade kemahuan di situ ae HIGHWAY..haha..n esok..ade lagi satu paper..paper pengurusan kokurikulum..paper yang ntah pape..masuk kelas 2 3 kali..belajar ntah ape..subjek yang mengkehendakkan kami membuat program..so..esok jawab ikut pengalaman la..sebab lectrer aku xde ajar pun ape itu koko..masuk kelas suruh meting pasal program..ape aku nak jawab esok aku pun xtau..lantak la..tadi dah pening menghafal subjek higway..penat otak aku hafal..haha..so malam nie kita rehat..kita main futsal k....kol 11..haha..

panajng gak aku dah mengarut nie..ape-ape pun..gudluck untuk aku n budak-budak kelas aku esok dan next2 paper yea..study2..bukak buku..korang jangan asyik bukak muka buku je..bukak la jugak isi buku tu..muka buku ade tajuk je..haha...ok la..merepek banyak pun tak guna..sajank mengupdate blog aku yang ntah bila last aku update..bz sangat2 la katakan..haha...

k..ADIOS..jumpa lagi selepas ini..haha

p/s:muka buku=facebook..yela..ape yang korang2 n korang post kat dalam tu kan tajuk2 je..xde isi pun..hihi..dah sembang baru de isi..hihi..adios..

Followers