10/17/09

aku dan makan

kerje dah la banyak...malas lak makin menjadi2..ape nak jadi nie wehh..aduyaiii..4 this n3 xde pape yang bes aku nk cite..semua nye bosan je..xde yang best..yang best nye mkn je la..hahaha..cite sal mkn nie..sejak awal syawal g ntah bape umh terbuke dah aku g..dah x terkire dah..haha..petang semalam baru je g umah terbuka Dato' NC U aku..kenyang giler..1st mkn nasik briani,,pastu puding,, pastu aku tibai sup kambing je..dah kenyang sgt..p yang xbest nye..xde satay la plak..aku n de geng ingtkan nk tibai satay je..p dah xde terpakse la lupe kan je niat tu..haha..dah selsai mkn pe smua.. ktorang pun balik la..sebelum balik ambik gambar..p gambar tu xda kat aku g..o nnti2 la aku post yea..

xabis g cite pasal mkn nie..semalam jugak da kabin terbuka..suksis wat mkn2 la..p kena bayar rm10...aku x g..sebb bebyr..lau free nk jgk aku..g pun aku dah kenyang mkn kt umah dato' NC sebelum..hihi..

tok ari nie lak..sabtu 17 oktober,, aku da dinner kat hotel primecity kluang..nie mkn free..so kena g..haha..dah free x g rugi weyyy..haha..nie pun suksis wat gak..katenye nk clebrate budak2 yang dah tauliah la konon..lau time aku tauliah t x wat cmnie aku bakar kabin suksis tu..haha..(ade branie ke)..hihi..

abis tok mkn2 ari ni n semalam..esok plak lectrr aku wat umah terbuke..ade dua orang..yang sorang nie..PA aku..dengar lectrr nie ckp ade satay..aku ngn kawan aku ape g..niat kat ati abis kan satay dulu..hahaa..tok tuan aji..sediakan satay banyak2 k..haha.

so cite mkn free pun dah abis tok minggu nie..pas nie dah xde kot mkn2 free nie..kecuali la korang nk blnje aku..hihi..

sekian tok n3 kali nie..saje je nk update blog..t orang ngate lak.."blog ade,,p xreti nk update..bek xyah ber blog.."..so..bye2...(",)

Followers