9/20/09

~Pengalaman Pertamaku~

arini merupakan satu syawal 1430 hijrah..dan merupakan ari kemenangan bagi aku n semua umt islam kat seluruh dunia..n mybe kt tanah arab awal sehari kot..xtau la plak..lau silap betul kan aku yea..hihi..

dan arini jugak terciptanya satu sejarah baru dalam lembaran kamus hidup aku..haha..
nak tau pe..ehem2..raya taun nie merupakan raya pertama aku kat airport..haha..sekarang nie aku ngh on9 kat KLIA g..flight aku kol 1005 t..td dh check in..n aku kena msk gate kol 9.30..lewat2 t tertinggl flight lak..kalu tertinggal flight so aku beraya kt KLIA la seminggu nie..haha..

ermm..nie pengalaman pertama aku la beraya kt apot nie..besala kan..orang jauh..hihi..p ok gak..sekurang2nya aku merasa ape yang orang xdp rasa..so..sape2 nk merasa ape yang aku rasa pagi nie taun depan ikut la aku..p aku xnk wat la taun depan..korang wat la sorang2..haha..pagi tadi aku makan mee kari n nes ice je..korang cnfrm2 dh lemang rendang smua nye tu...kn3..hihi..ok la..sekali g aku nk minta maaf atas segala salah n silap aku selama ni k..aku tau aku mmg byk wat salah kat orang..so aku minta maaf byk2 k..k selamat hari raya..maaf zahir batin..

kt bawah nie da ckit gmbar aku kat KLIA..n menu pagi raye aku..haha
k
assalamualaikum


No comments:

Followers