10/8/09

hidup ku xtentu arah...arghh

ape dah jadi ngn blog aku nie..semak je..xde ape2 yang nak di update.huhu..nie yang sedeh nie..haha..bkn pe..byk perkara yang berlaku sebenarnye..aku je mlas nk menaip kat blog nie..hhuhu..

antaranye..ahad lepas aku g beraya kt umah budak sekelas aku..kami g satu kelas..25 orang..naik moto..4 orang je naik keta d jemput oleh tuan rumah..vip kot..??haha..jgn marah yea..hihi..kaim yang selebihnye..konvoi la naik moto..bape bijik moto ea..xkire lak..haha..sampai umah yang di tuju..duduk2..sembang2..wat mcm umah sendiri..makan2..balik..habis peristiwa satu..

petangnye plak..ade ceramahhhhhhhhhh....ceramah ape ea..ntah la..aku pun xtau ceramah pasal pe..yang aku ingat ade pasal jati diri..p aku ase isi ceramah tu pasal sejarah de la kot..kalau ikut pahaman aku..xkena tajuk..tak tau la pahaman penceramah tu..kalau ikut kan ati mmg malas aku nk g ceramah nie..coz petang tu da jurulatih suksis aku wat umah terbuka..malangnye aku xdapat g d sebabkan ceramah nie..coz pas g ceramah kena wat repot tok subjek titas..p bile dah g aku xtau nk tulis ape..haha..copy dari budak lain je kot nannti..haha..

abis citer tu..nak citer pe g ea..urmm..haaaaa...2 hari lepas aku jumpa sorang member nie..dia nie senior aku..sembang punya sembang...masuk la topik pasal posting..nak tau pe kami sembang..hihi..xde pe sebenarnye..nk kate penting xtau la kot..member aku nie kate..NC upsi da wat ucapan pasal posting nie..semua pelajar yang ambik jurusan pendidikan kat IPG n IPT yang akan grad taun 2010 n seterusnya xtau la smpai bile lak..kena tunggu 2 taun untuk posting..lame tu bebb..2 taun menganggur..kena tuka kerja la cmtu..xleh la nk mengharap jadi cikgu..sape sanggup tunggu 2 taun tu leh la..p lau aku..dah keja 2 taun nk tuka keje g mals tol..p berita nie x kompem g la..so xpayah risau la..n lau betul pun xperlu risau gak..kerja lain ade..bak kate member aku sorang g nie.."kate cikgu kena la kreatif"..haha..

papepun..selamat maju jaya..
maju la sukan untuk negara..hahahahaha

No comments:

Followers