11/11/09

malam nie aku nak study..sebab esok aku ada paper final..
paper kaunseling..
so..malam nie sape nak kena kaunseling ngan aku mai datang umah aku..
aku bagi kaunseling ckit kat korang..haha
paper nie agak payah jugak la nak study..
sebabnye ingatan kena kuat..
teori je semua..
esok confirm lenguh-lenguh tangan nak menjawab soalan..
sebabnye semua bertulis..
ayat pulak tu..
bukan kire-kire
p da jugak la part2 yang boleh di fikirkan secara logik akal..
tips dah la xde nie..
nak study semua mampus la..
so part yang ase leh guna logik akal tok jawab kite tinggal kan dulu..hihi..
dah2..asyik berblog je..
bile nak study..
k..kat pelawat sekalian..
malm nie aku xdapat nak klik nuffnang korang..
esok2 la yea..
k..
study..study..study..study-D0..hihi..
salam

4 comments:

{lumut} said...

janji esok klik ok?
gdluck bro..=)

alimbz said...

hihi..
ok2..aku ari2 g klik nuff ko la lumut..kt orang lain pun same..klik3..haha

tq2..
lumut..t bawak ole2 dari NZ tok aku..haha

{lumut} said...

haha..
mati aku kalau sume blogger claim ole2..aku mmg nak bg..sbb tuh ak buat contest..=p

hehe

alimbz said...

ala..
aku xde idea la nk join contest ko tu..g pun idea2 yang bloger lain bagi hebat2..haha..

lau aku da ide ade la aku anta..hihi..

Followers