11/18/09

selesema vs program

nape aku ase macam nak selesema ja nie.huhu..dah la esok aku da program..lau selesema xbest la join program..aduyai..mintak2 la xselesema..tension doh..

aku bukan nak cite sal selesema ke deman ke ape..aku nak cite sal aktiviti aku cuti ujung sem nie..

macam yang aku kate tadi..esok aku da program..program survival..program nie under KPT malaysia..buat kat rompin pahang selama 4 hari..aku ase program nie cam best je..so aku pun ikut la..p mula2 ari tu malas gak aku nak ikut..sebab program nie abis 22hb nie, dah tu 23hb nie gak aku kena handle malaysian universiti explorace race pulak..sah2 la penat gile..p memandang kan program nie cam best je..survival la katekan..lagi2 aku nie suke aktiviti lasak nie..so aku pun join le...xbest ke x..xtau la..kite tgk je la nanti yea..hihi..

nie aku letak jadual program nie..untuk next program akan di masuk kan lain kali..hihi..

4 comments:

bibie_boodyn said...

survival?lu penah tgk wrong turn to death x??serious...gua x kan g camping g!!!

alimbz said...

haha..
ala..tu cite je kan..
camping tu asbab je..

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

haha..

jadi..

slmt berprogram dgn seleseme je la bro..

hahak..

alimbz said...

haha..
aku xselesema pun time program..
mlm tadi,mlm last je berair sikit idung..p nasib bek aku telan awal2 penadol soluble..
so..selesema vs program..program menang..hahaha

Followers