1/4/10

::pertolongan di perlukan::


haish..mukadimah pun dah nampak membosankan..huhu..aku rase malam nie sangat membosankan..nape ek??..boring giler wei..aku ade satu keje nie..ari khamis nie lectrer aku nak tgk..p jap g la wat..aku bukan nak luahkan pasal nie..aku ngah pening pasal tajuk projek sarjana muda aku yang xbapa nak muda nie..sekarang dah minggu ke dua kuliah..tajuk pun xde ag..camne aku nak start nie..tension dah aku nak fikir tajuk nie..patut la senior2 banyak mengeluh time part PSM nie..macam2 aku dengar dorang bagi gelaran.."Projek Sampai mati la..Projek Separuh Mati la.."..macam2 g la..


satu g masalahnye..fakulti aku taun ni ngade2 pulak suruh wat projek yang mesti ade kena mengena dengan TVET..mesti da pasal pendidikan teknik vokasional la..xpuin mesti de pasal sekolah..kegunaannye kat sekolah..aduh..makin kecik la skop kalau camtu..tension gak nak carik tajuk nie..baru nak carik tajuk..belum masauk part buat lagi..macam mane la nanti..


so aku dengan rendah atinye kalau2 la korang yang terbaca n3 aku nie de cadangan pape tajuk ke..yang ade kena mengena ngn sekolah..contohnye ABBM(alat bahan bantu mengajar) ke..produk2 yang boleh d aplikasi kan kat sekolah untuk student ke..bagi je la ape2 tajuk..hihi..p tahapnye mesti tahap sarjana muda..kalo korang de projek diploma pun boleh gak..t aku try upgradekan..hihi..


ok la..aku mintak tolong jase korang bagi cadangan tajuk nie..tq kat sape korang semua yea..


k


::..adios..::

8 comments:

nn said...

huhu. sorry cant help. xde idea. nasib baik my fac dah tak wajibkan kertas projek. huhu

alimbz said...

wah...seronok nye..huhu..nape la u aku kena buat..huhu

ape kate aku wat kajian sosial pasal faedah projek sarjana muda dijalankan..haha..

ok x??

Iza said...

Salam...aku tak pandai sgt nk bg cadangan. Ambik perguruan ke?ke kemanusiaan? Aku dulu ada jgk buat ttg sekolah tp kajian kes di sek Ag. Rakyat,ttg dahulu dan sekarang khusus utk sejarah. Kalau bab sekolah ni, aku terfikir ttg pelbagai alternatif yang ada la kot utk tarik tumpuan pelajar...wallahu'alam.....dah lama tinggalkan bidang penyelidikan ni...

alimbz said...

ambik perguruan..kami kajian kes x d galakkan..dorang nk kami wat produk..macam ABBM or ape2 yang sekolah boleh guna untuk bantu student..papepun..thanz..(",)

mat_paeiz said...

ape ek?.... pikir sendiri lah ye...

alimbz said...

paie..::
mg kan dah keje..mesti idea nie..hihi..bak ckit..

mat_paeiz said...

ang p kat blk tesis... lps tu ang cari je tajuk dlm tu... lps tu ang tokok tambah lah sikit.... care senang lah tu

alimbz said...

dah..aku dah carik..p penyelia aku nie nak yang power2 je..pening dah kepalae aku nie..dah 3 tajuk aku bg semua x d terima..aduyai..

Followers