12/15/10

malaysia menang 2-0..

memang agak agak agak lame tak mengupdate blog nie..bukan ape..biasa la hidup sebagai student..penuh dengan asignment..projek..repot..semua ade..lagi-lagi final year student..tapi sekarang dah free..jumaat lepas baru je habis paper tuk final exam yang betul-betul final kat UTHM  nie..haha..result pun semua dah keluar..result pun ntah ape-ape je semua..malas mau cerita..sebenarnya aku tak ada idea nak menggoreng kat sini..semua resipi-resipi goreng aku dah guna masa jawab final exam aritu..haha..nanti la aku update lain pulak...point-point yang nak diceritakan ade tapi macam aku cakap tadi..idea goreng takda..haha..ok la..sebelum out..MALAYSIA MENANG WEI..2-0..hhaha..tapi corak permainan agak kucar kacir la malaysia main..so..kita tunggu pusingan ke-2..mintak-mintak la malaysia boleh sumbat gol lagi kt hanoi nanti..eh..hanoi ea..hihi..ok la..ADIOS..

4 comments:

.:padie_eyla:. said...

btol2. kalut sikit maen. vietnam punye passing2 bagus, cuma bila dkt gol je dorg gabra. lepas dah bolaa. hehe.

Pink Pearl Lady said...

oklaa tu....hrp malaysia bolee p pusingan akhir..

InsanBiasa said...

Alhamdulillah..malaysia ke final..(",)

Marhaen Kacak said...

yeay! ke final juga..bravo2..

Hikayat Marhaen Kacak - Blog Info Kesihatan Mata Anda

Followers