5/6/10

BEBAS

lenguh-lenguh..penat..pening..semua ada..tapi itu tadi..masa aku jawab last paper final exam untuk semester nie..sekarang aku dah bebas dari exam..untuk beberapa minggu dan bulan nie je la..naik semester baru..jumpa lagi..haha..tapi kerja aku still banyak..nak kena buat montag la..ape la..macam-macam..tapi its ok..IB tak kisah..haha..ok la..aku just nak bagi tau aku dah abis final exam semester nie je..dan dah tamat sebagai pelajar tahun 3 pendidikan teknik vokasional..haha..ada setahun je lagi..dah..nak bagitau yang tu je..jom berblog walking sampai juling baca n3 korang..haha..ADIOS

10 comments:

yaya said...

betul3.. bebas rasa bile dah abis exam ni.. semua pantang larang dh boleh di langgar!!! hahahah

reen_sofee said...

adoi.
asal sume bercerita pasal abes exam neh!
aku dah nak sem balik laa weh..
sigh

hanie@nisya said...

merdeka hanye untuk smentara :)

rizputra7 said...

musim tamat exam hehehe....

InsanBiasa said...

yaya: betul3..hihi

reen: rileks sudah..kami baru nak cuti..awk dah nak abis cuti..hihi

haniey: merdeka gak..hihi

riz : yupp..so boleh enjoy sekejap smntara naik sem baru..haha

BalqisShafiqa said...

jom blogwalking!!
sambil kumen banyak2. :)

InsanBiasa said...

balqis..jom2..hihi

░♥si lampu neon♥░ said...

juling betul2 baru ko tau hahaha

InsanBiasa said...

haha..xnak aku...mintak d jauhkan..

Mommyyus said...

yes! boleh dtg lepak2 kat blog saye

Followers