7/20/11

Nuffnag OH Nuffnag..

hai semua..sihat??..hehe..saje je nak update blog berhabuk nie..tadi..tetibe je rasa nak check nuffnang punye akaun..cek punye cek..tengok earning dah rm42.95..walaupun xbanyak macam otai-otai kat luar sane tapi bangga jugak la kan...ade la jugak pendapatan penganggur macam aku nie..haha..bukan ape..aku rasa lame dah aku tak blogwalking..sekadar singggah 1 2 blog ade la..dah lame sangat tak blog walking..hampir-hampir 6 7 bulan camtu la gaknya..kalau tak maybe lagi lame kot..haha..ade pun hari tu 2 hari je mampu..masa tengah praktikal kat SMVAS aritu..tapi..tak sedap la pulak blogwalking kat sekolah..hihi..ok la..tu je nak update..hehe..tq nuffnang.. ermm..N/A tu ape ea..walaupun dah lame berblog n bernuff nie aku kurang pasti lagi N/A tu..hehe..ade kawan aku kate N/A tu nuff xbayar..hehe..ape-ape je la..ok..take care olzzz..ADIOS


No comments:

Followers