11/16/09

perjuangan terakhir

assalamualaikum..selamat pagi..selamat sejahtera..salam perpaduaan salam satu malaysia dan salam perkenalan..hihihi..merepek pe pagi2 nie wei..
hihi..xde pe sebebnarnye..juz nak gtau..pagi nie..tepat kol 9pagi waktu malaysia ku cintai ni..aku da last paper..paper teknologi elektrik..walaupun aku major elektrik..p aku memang xde conpiden la nk g jawab paper nie..cuak siot..sebab aku xcukup study..3 jam kredit tu..huhu..
xpe2..berjuang sampai ke titisan darah terakhir..haha..macam nak g berperang la pulak..p memang aku nak g berperang pun..berperang dengan ilmu dalam otak aku..berperang ngan soalan final kat dewan peperiiksaan F2 universiti aku..UTHM..hihi..
so..kat korang yang dah bis or belom abis final tu..doa2 kan la aku leh jawab yea..k la..aku nk tengok cikit2 g nota cakar ayam aku nie..jap g nak g dah..jangan aku terlupe kalkulator lagi arinie dah..cukup la da sekali pengalaman aritu..huhu..
k aku blah lu..salam.
p/s..time aku g kursus asas fasilitator ari tu..fasi2 kate ari isnin tema hijau...so aku guna kaler ijau la yea..lau bahasa sarawak..warna gdung..hihi..nie bahsa orang dulu2 la..remaja sekarang..sebu gadung xtau dh..walau pun ade yang tau..mcm aku nie..haha..k2..aku blah lu..tata

No comments:

Followers