1/16/10

AVATAR 2..COMING SOON

erm..boring..membazir..xde faedah..buat penat je..macam2 je la..haish..p membazir tu yang paling banyak..yela..dah tengok nak tengok g..kan membazir namenye tu..bukan murah..rm9 tu...korang memang la ase xmhal kot..bagi aku tahap mahal la tu..sebab aku dh tengok..kalau x tengok g lain citer la..

((p/s::nie cite sal aku ngn budak2 kelas g tgk wayang semalam.))

sambung balik..awl2 citer tu memang aku nk tengok je..p dah hampir sejam citer tu start aku dah mule ase bosan..sebab aku dah tau jalan cite nye..pasnie ape..pastu ape lak..cam ne la aku x bosan..rase nak baring lak aku dalam wayang tu..seat sebelah kosong..hihi..p xlalu la pulak..ade budak yang same ngn aku dah tgk citer nie siap tido g..yela..kami kan dah tau jalan citer nk tgk g cnfrm bosan..so dorang pun tido la..huhu..aku??erm..xsenang dudk la..nak tido xslesa lak..

pastu..dah tgk citer kena wat asiment la pulak..korang nak tau x asiment pasal pe..cnfrm korang xterfikir nye..haha..lecturer kitorang suruh kitorang jadi penulis skrip tu...dia suruh wat skrip pendek untuk citer avatar 2..hahaha..mampus aku nak wat..g pun kang x pasl2 kena saman ngn pengarah citer tu sebab ciplak citer dia..haha..

p kena buat jugak..so camne la aku nak buat nie..buat skrip sal citer avatar 2..maksudnya sambungan citer avatar skrang nie..aduyai..ape la de kena mengena ngn subject aku ambik nie pun aku xtau..buat je la wei..

k la..ngah blja nak jadi penulis skrip jap..haha

k..tunggu citer avatar aku,,

AVATAR 2..coming soon..haha

::adios::

3 comments:

e. indah said...

ceet terkena akue ngan title tue, ingat betol2 nak ader avatar2 ..

alimbz said...

haha..ade2..p kena tunggu aku buat lu la..haha

Lavanya said...

humm,, its nice articles.... like it.. thanks.....

Followers