2/20/10

Family Day

Dalam kebosanan melanda..aku terasa macam nak buat post baru..p xda idea nak mengarut kat blog nie..dalam otak ade je benda nak di post kan..tapi tak tau nak mengarut ape..haha..so aku upload kan je la gambar2 yang sekian lame aku nak upload tapi xde idea.haha..basi pun basi la..xbasi g kot..baru je ujung bulan 1 lepas..hihi..

Gambar2 nie masa aku g family day untuk kelab kaunseling dan kerjaya UTHM..atau singkatannya KKDK..family day nie kitorang main bowling je..walaupun pada mulanya aku di bagi tahu sebelum bowling ade acara memenuhkan panggung wayang gambar dulu..atau singkatannya pawagam.haha..ntah nape pulak tak jadi aku pun kurang pasti..tapi ok jugak..jimat sikit duit aku mengalir keluar..haha..so kami di bahagikan dalam kumpulan..setiap kumpulan 4 orang..semua ade 10 kumpulan..so ade 40 orang la kami yang datang tu..korang bayang kan lah..kami je dah 40 orang..tambah lagi orang awam lain yang main masa tu..memang kecoh gile la dalam bowling tu..haha..

aku dah tak ada idea nak menggoreng nie..korang tengok je la gambar kat bawah nie yea..
 nie dorang tengah tunggu bus..syarat tuk pegi family day tu..semua kena naik bus untuk ke BP mall.hha..tapi aku ngn kawan aku naik moto..sebab kami pegi lambat..ada hal..haha
 nie aku dengan kawan aku yang datang lambat tu.
 
bowling time..haha..xreti main pun..baling je la..haha

 
nie bukan aku..gambar aku ngah baling bola tu satu pun takde..ngah pegang bola pun xde..huhu..sedeh2..

 
dah baling bola dalam longkang mesti ade pemenangnye kan..haha..so group aku dapat no 2..walalupun tak reti main berbanding group2 yang lain..so..tahniah kat group membar aku..

 
dah puas main & bagi hadiah semua..kami bergamabr ramai-ramai la pulak..kalau ikutkan dorang tak kasi bergambar kat dalam nie.member aku cakap la..sebab gangguan flash kot kat orang lain yang ngah main..tapi hari nie dorang bagi lak..haha..

so..abis je main kami g makan dulu sebelum balik..aku ngan member aku yang datang lambat tadi tu belum makan lagi..sampai2 dorang semua dah melantak..so kami tengok je la..
setakat nie jela kot.aku korang pun tak baca abis nie..haha.adeaku kesah..ikut suka korang la nak baca ke tak..hak masing2..ok la..adios..

7 comments:

cikTi said...

besnye bwling,.
tp kalo cikti main asek longkang aje mnemanjang,.
tu yg dh malas main tuh

InsanBiasa said...

hahaa..xpe..jom2..bowling..

nabil said...

lama xmain bowling...best...

InsanBiasa said...

so tggu pe lagi..esok ahad..bowling time la..haha

miloicekaw1119 said...

smlm baru pi main bowling ngn member..
best walaupun xpndai..
huuuhuh

zulhilmi bdk blur said...

lain kli ajk gak..
nk join..
hihi

InsanBiasa said...

jom kite buat bowling..ajak blogger lain..p kena buat kt BPmall la..baru aku leh join..haha

Followers