2/4/10

siapa ada ubat tidur?

sape2 kat luar tu ade ubat tidur wei..aku ada masalah nak tido nie..huhu..dari pukul 1230am tadi aku baring sampai la pukul 140am aku x lelap-lelap lagi..penat aku pejam mata aku..p xnak jugak tido2..hhuhu..kepala dah mengantok nie..dah pening-pening lalat dah nie..huhu..last2..aku bangun..on balik laptop aku..klik2 nuffnang..n buat ap2 kerja yang patut..haha..k la..nak sambung melawat blog korang nie..adios

p/s..ade sape2 yang ade ubat tido lebih ke tak..bagi sikit..haha..gurau je..amaran kementerian kesihatan..jangan sesekali mengambil ubat tidur tanpa pengesahan doktor..hihi..

12 comments:

blueCITY said...

hello alim,

sila sila
jumpa dok kalau nak amalkan pil tidur ok
tak salah tapi kena dgn nasihat dok
banyak cara u boleh amalkan kalau tak leh tidur..

take care n
adios!!!

|Button-Up!| Weddings said...

apa2 pun ubat tdo tu ttp drug.. cara yg lebih selamat? cuba minum 1 gelas susu segar... pas tu insya allah bleh tdo nyenyak.. jgn lupa baca doa tdo, ayat kursi & 3 Qul.. :)

pikaka said...

bru nak bagi petua minum susu.da ade org bagi pule.hehhee
amalknlah.insyallah berkesan ^^

afayufu said...

kosongkan minda.. jangan pk ape2.. buangkan semua masalah.. letak tepi sat... tido...

e. indah said...

minum jer milo b'cawan2 ..cnfm tertido ... hahha

InsanBiasa said...

haha..kat umah aku xde susu..haha..

afayufu::camne ko tau aku banayk masalh nie..cm tau2 jek..aku try nk kosong kan pale otak aku nie..p xdapat gak..haha..

milo kat umah pun xde dah..haha

Iza said...

Aku ada petua untuk sesiapa yg sukar tidur. Caranya ialah.....cari buku sejarah dan baca dari prakata sehingga anda zzz. Jika tidak zzz, baca sehingga indeks....
Selamat mencuba

InsanBiasa said...

baru bace satu muka surat pun trus tutp buku..xsempat nk zzzzzz dh..haha

Budak Malu818 said...

minum susu segar sblom tido..abes cerita..

irahehe said...

try minum susu..hehe..

yg psti jgn minum kopi..

=)

ayshia nique mazlan said...

ade x ubat xmau tdow?
nak sikit~
hee

FatinSyahirah said...

seksa gila kot time tak boleh tido.
rase macam nak hentak-hentak kepala kat dinding sampai pengsan, pastu tido dengan lena dalam pengsan.
ok tidaklah begitu. tapi semestinya sangat tension bila tak boleh tido. kan kan kan?

Followers