2/9/10

Kejohanan Olahraga Tahunan

setelah sekian lama aku x update..ade la dalam 5 hari kot..bukan xde yang nk d update kan..tapi kebosanan nk olah idea tu melampau..haha..ade 2 3 n3 dalam kepala otak aku nie...p lain kali la aku update..biar la n3 basi pun..janji jadi kenangan kat aku..haha..korang layan je la..zasssssss

7/02/10 - ahad - 7pg-12tgh hari..

~hari olahraga persatuan kebudayaan smk pusa~

utk sbjek pengurusan kokurikulum, ada 4prgrm perlu run.. sal olahraga, permainan, uniform n persatuan.. kami ada 25org, pch dua kumpuln.. each kump akn run 2prgm.. aku nye kump kena olahraga n persatuan.. utk psatuan InsyaAllah kami akn adakan mlm seribu bintang.. ptandingn karaoke.. ok, yg tu hold lu.. skrng nak cite sal olahraga...

spttnya ptg sbtu kami p set up pdg.. memandngkan stadium uthm msh lam pembinaan (ntah bile nak siap), so kmi tpaksa guna pdg ragbi.. utk olahraga kami perlu set up trek larian n lontar peluru.. nak dijdkn kisah yg pnjng, ptg tu hujan bserta kilat mnybabkn aktvti ptg tu tpksa dibtlkn..

tp pe2 hal pun, pdg ttp kena set up utk esk.. so ada sorng shbt mnyatakan xpe, mlm lampu kat pdg terang.. pnh smgt lps maghrib kami mmulakan pjlnan ke pdg.. hahahahaha.. teranggggg gilaaa.. mmg suma nmpak r.. haish.. cmne nak wat trek ni????? tp bbekalkn smgt yg bek pnya kami wat gak.. huhu.. bpandu terang bulan.. lps settle suma, smpat agi duk men lari2 ditgh pdg tu.. nsb bek guard uthm bek, xdenya dihalau kami bmain lam gelap..




mlm tu settle, soknya lak.. erm ada la bbrapa org mnusia yg dtg lmbat yg mnimbulkan kebengangan dipihak kami.. ok fine.. wut u give u get back.. igt ni 1st progrm kita bsama.. ada lg 3.. tgk la cmne kami wat nanti.. hahaha..

progrm ni cm simulasi la pd kami bkl guru nk handle hari sukan kat sek nanti.. so, ada la yg wat2 pengsan, wat2 kejang kaki la (ats arahan lecturer kami).. haish.. haru biru gak la.. tp sonok..

p/s::n3 nie aku copy je dari mereka2 nie..sebab tu gambar aweks2 je..haha..aku malas nk menaip..bosan tahap cipan dh nie..haha..k la..adios

2 comments:

*naziela said...

mcm kenal sorang awek dlm gmbo tu.dila ke name beliau?
budak satu matrik dolu2~

InsanBiasa said...

hihi..yuppie

Followers