4/30/10

traffic melampau..

sebelum ape-ape..kite sengeh lu..hhihi..ok..n3 nie sekadar nak menjawab persoalan 2 3 orang sahabat blogger yang pelik bertambah hairan macam mana traffic aku tinggi sangat..hihi..mane ade tinggi..sebenarnye counter hit tu salah.."heng"..aku pun tak tau kenapa..dah seminggu kot..kalau lama lagi tak tau la plak..sebab baru je seminggu aku aktif balik blog nie..sebelum nie sibuk memanjang je..tak sempat nak bukak blog..bukak facebook je..ok la..kat bawah nie ade counterhit yang salah tu..hihi..

 nie pengira traffic yang salah..haha..setiap hari banyak tu la traffic yang datang blog aku..

p/s: kalo la traffic aku tinggi tu setiap ari..hihi...lu pk la sendiri..hihi..traffic melampau

27 comments:

arifadela said...

tekejut...
klu btol2 tu...
mmg stylo r...

hafizrahman said...

haha gua tertipu

hanie@nisya said...

sungguh melampau eheheee :)

InsanBiasa said...

haha..jgn percaya..lau nak percaya pun boleh..p lau nak tips cmne leh dapat traffic cmtu..xde la..dia jadi sendiri..hahaha..

DaHLia said...

hehe...tau dah trik ni.. :)
leh setting masa memula daftar widget tu..kan ada tulis nk start dr bape..

anyway, leh psiko visitor :)

InsanBiasa said...

ish...mane de buat camtu..xde paedah..hihi..nie dia terjadi sendiri la..hihi..x dganggu gugat oleh tuan blog pun..hihi

amirah said...

ala dia nak amik hati je tu...hehe

Fakhrur Razi said...

owh traffic tuh kire orng yg bkk page kte ker?
cm dasat smpai beribu2 tuh xD

InsanBiasa said...

a'ar..sape2 yang dtg ke blog kite..p yang beratus ribu kt page aku tu tipu je..ntah dia jd sendiri..yangkat atas tu je betul..yang cikit je tu..

Anak Perak said...

member aku dah terkena. Dia siap bangga buat post, siap buat spekulasi mcm2 psl pelawat dia.sebab itu aku malas psg.dah la selalu popup iklan

InsanBiasa said...

haha..aku pun macam nak buang je..guna satu dah la..hihi

ked :) said...

hoho :)

Mommyyus said...

waa..betul2 hebat kalau betul. kalau betul, ape tips?

InsanBiasa said...

kalo betul??ntah la..xtau tips ape..hack je kot..haha..

MofizPutra.com said...

hahah.. ingtkan betul, tp klau betul best arh..

KuZ said...

kalu lah betul...mesti best...
hahahaha

░♥si lampu neon♥░ said...

gile babas ko ni

BalqisShafiqa said...

wah, trafik naik!
syabas.
mmg hebat tapi nak pasang benda ni asyik terbantut je. :p

InsanBiasa said...

haha..percaya la..jgn xpercaya..hahaha..doakan la traffic aku betul2 cmtu..sebb yang nie xbetul..haha

Yuni Aisyah said...

haha..patut la..
terkejut gak aritu tgk traffic yg byk cantu..
x pernah2 tgk..
dasyat tol kalo betol..hehe

~AkukahMilikmu~ said...

klu betul traffic tggi mcm tu, mmg mantop ar.

relevan said...

Memang melampau sungguh macam ni..boleh juga berlaku kesilapan trafik yer..hehe!

Norgadis Labuan said...

Saya pun pernah kena macam tu, sekarang dah tukar, guna yang lain pula...

LuFFy said...

terbaik!!

lovelylady said...

ramainye org on9 kt blog dia at 1 time! dasat2!!!

Sky8Men said...

wow...btl2..mmg pngiraan 2 yg slh 2..hehe..dengki... =p

Pak Cik Im said...

hahah...kalkulator diorang habis batery..pakcik raso..tu yg silap tu wukakah...(maklum la Math dulu cukup 2 makan jo eheheheh)

Followers