5/3/10

Selamat Pengantin Baru

salam semua..dah 2 3 hari jugak rasanya tak update blog nie..nak kata busy xda la ssangat..banyak je yang nak di share kan kat blog nie..tapi ide nak mengarut tu je takde..hihi..ok la..semalam aku pegi kahwin..kenduri kahwin..bukan aku yang kahwin yea..tak cukup syarat g..haha..majlis nie kat umah keluarga angkat aku nie..tak jauh dari kampus aku..dalam 20 minit kot naik moto sampai la kat umah keluarga angkat aku nie..nie la untungnye ada keluarga angkat nie..aku nie kire ramai gak la keluarga angkat..hihi..yang semalam nie salah satunye..so dorang pun jemput la aku datang majlis tu..nak tak nak aku datang la..aku ajak la skali budak umah aku..lupa nak cakap..dalam family tu ada sorang lg saudara kembar angkat aku..haha.so kami pegi la berempat bersama 2 budak umah aku...makan free sape tak nak..hihi..ok la..aku xde idea la nak mengarut banyak-banyak dalam blog nie..apa-apa pun..selamat pengantin baru aku ucapkan..semoga kekal ke akhir hayat..sebelum tu aku nak letak la gambar cikit..ok..
<>

nie la pengantinnya..sebelah kiri tu pasangan kepada uncle kitorang..n sebalah tu pasangan auntie kitorang...tema tuan rumah serba merah..
nie pulak aku dengan saudara kembar aku yang pakai baju itam tu..syed..yang pompuan tu bukan awek kitorang k..tu adik angkat kami..haha...ade sape-sape nak berkenalan..pegi jumpa sendiri..hihi
ok..nie pulak..kami bersama maksu.yang sebelah aku tu..yang budak aku riba tu adik angkat kitorang jugak..dia mengantok time nie..hihi
nie budak umah aku..bajet buat cover album ke..haha..nie time lepak-lepak kat bawah..kat atas penuh orang ramai lg..takde tempat duduk..bagi tempat kat orang yang nk makan..
 nie pulak...aku la..hihi..kawasan sawah pagi dekat ngn rumah keluarga angkat aku tu..sejuk je mata tengok..tapi time nie pansa je mata aku..sebab mata hari ngah membara walaupun jam masa tu dah dekat kol 4 rasanya..huhu..ok sekian..ADIOS

7 comments:

reen_sofee said...

pergh!
posing.
hahahaha.
ko study mane weh?

**maaf menyebok!
hehehe

InsanBiasa said...

aku study kt uthm parit raja batu pahat johor..haha..nape wei??

KuZ said...

lawa lah posing yg untk cover album tu...hahaha

InsanBiasa said...

hikhik..tq2..biasa ja tu..ikut suka ja..hihi

m i r a f i q a said...

lalalala :DD

emma said...

hahaha..poyo! :D

InsanBiasa said...

emma..skati kmk la..hihi

Followers