5/3/10

tag yang ke-3 aku dapat..terpaksa la jawab..dah 3 kali kena tag nie..hihi


aku happy..buat lawak malam ini..haha..ok2..demi menunaikan hajat sahabat blogger merangkap budak kelas aku nie..aku jawba je la tag dia nie walau pun aku kesuntukkan masa nie..kang kecik ati plak..hihi..ok..jgn bazir masa pada yang xpenting..kite ke part seterusnya ya..hihi..
Adakah anda happy skang ??
sekarang nie??masa nie???aku xhappy..sebabnye aku xleh nak study..xtau kena..dah 3 hari niat nk bukak buku xterbukak2 smpai sekarang..

2~ Kenapa anda happy??
bila dapat buat ape yang aku nk buat..n bila mood aku baik..aku happy la..tp sekarang tidak..xleh study..

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
bukan sama dengan soalan no 2 ke??ntah la..BM aku dapat 4..bile aku dapat enjoy..xpayah tgk buku dapat 4flat..haha..n kalo duit byk lagi happy walaupun duit tu kat dunia je..so tolong rajin dtg blog klik nuff aku yea..haha..

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
penah je..2 kali..tapi dua2 aku xterjawab..sebabnye aku tengah busy dengan asiment yang berlambak ngn Projek sarjana muda xberapa tua aku lagi..so..sorie tu emma n syikin kot..hihi..


5~ Nyatakan warna yang anda suker??
hitam
putih

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

ramai jugak nie..aku nak tag sape nie..haha..

esoksemalam
ikut la sape nak jawab..hihi
 



7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..
nie dia nie aku selalu jelajah..dulu aku suke tinggal jejak..kalau xkomen mesti tinggalkan kt chat box..p sekarang silent reader je..hihi..xsempat nk koemn mengomen nie..nak tau lebih lanjut pasal dia nie jom ramai-ramai pegi terjah blog dia..hihi..


nie blogger satu U aku..tapi xpenah jumpa pun..kat FB aku pun ada..hihi..dia orang sarawak..satu negeri dengan aku..jom ramai-ramai kite jelajah ke blog dia pulak..

ok..cik tiniey nie pun aku kenal melalui blog walking jugak..dulu aku selalu gak tegur sapa ngn dia kat alam maya nie..sekarang kurang dah..dia pun bz praktikal..n dengar nak final exam jugak ea..gudluck...IB da 2 paper g..hihi..

eqeen nie plak 2nd person yang tag aku..sorie xsempat nak jawab tag aritu..busy sangat..hihi..

ok..blog nanajoe nie penuh dengan kaler pink..naik pink mata aku..tp best jugak dengan n3 nye..n blog nye xberat..maksudnya senang loading la..hihi..dulu dia guna link lain..sekarang lain..tuka la tu..jom terjah blog dia jugak..haha..


yang ke-6: ikut sapae nak jawab..aku dah xtau nak tag sapa..nmasa mencemburui aku..haha..aku xstudy g wei..esok ada paper..mampos aku..
8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
mesti la aku happy..cuma sekarang xhappy..sebb aku xbolh nak study tuk paper esok..dah bape hari dah..aku xhappy yang tu je..yang lain aku happy..hahaha...ADIOS

4 comments:

hanie@nisya said...

manisnye senyuman eheheee :)

InsanBiasa said...

hihi..senyum ngah tensen cmtu la..haha

reen_sofee said...

gudluck bro!
done it well!
^^

si[jari] telunjuk said...

bagusla..hepi2 salu ye

Followers