8/3/10

YOUTHSAYS DAN FACEBOOK SUSPENDED..::ADE AKU KISAH::..

haish...orang kata tak baek mengeluh..memang tak baik pun..tapi nak buat macam mana..dah jadi tabiat..bukan tebiat k..tu buang tebait namanye..hihi..dah..aku malas nak melalut panjang..hari nie..lebih spesifik semalam la..sebab masa aku taip entry nie dah masuk hari baru..hari selasa..hari nie je dua akaun alam maya aku nie kena suspended..aku pun tak paham kenapa..ape salah aku..aku pun tak tau.first sekali..akaun youthsays aku..dah kena suspend..pastu akaun facebook pulak..yang aku peliknye ape salah akaun facebook aku nie sampai kena suspended..aduh..mengeluh lagi..macam mana la nak buang tabiat nie..youthsays tu pun satu hal..kate suruh promote link..aku promote la macam biasa..guna shoutmix kat blog-blog bape kali je..sebab aku tak berani dan tak nak la ganggu blogger-blogger yang blogwalking untuk nuffnang dan sewaktu dengan nya kan..aku guna facebook je..letak kat wall and massage..dah suruh promote aku promote..tapi kena suspended lak..lantak ko la..ko suspend aku buat lain..suspend la..ADE AKU KISAH..haha..dah..layan readbud plak hihi..nie pun aku tak tau macam mana..biar je la..tak rugi pun..barang free..memang macam nie..ade ke orang nakbagi kite duit senang-senang..hihi..sekarang nie aku nak belajar buat ebay pulak kat member aku nie.tapi tak berkesempatan..barang nie payah sikit..tapi boleh diusahakan dan berbaloi-baloi..haha..dah-dah..esok aku nak masuk bengkel..buat projek akhir aku..eh silap..kawan aku..kalau projek dia nie boleh run..aku pun beli la komponen yang sama..sebab projek kitorang lebih kurang je..hihi..ok..ADIOS semua..selamat malam/pagi..semoga ceria selalu..dan sihat-sihat selalu..sape tak ganti lagi puasa tu ganti cepat..ade berapa hari lagi nak puasa nie..hihi..ok bubbye,,ADIOS
nie akaun facebook aku..dah ape la dia cakap nie..aku translate dia cakap ade orang jahat guan email aku..haha..aku BI..ehem-ehem..haha..
akaun youtsays aku plak..buat baru la nanti..hihi..kalau rajin la..kalau malas biar je..

8 comments:

sizukaDeboss said...

sabar aje le:)

InsanBiasa said...

ngah bersabar la nie..hihi

Jericho said...

FB boleh suspended? heran juga ek

InsanBiasa said...

ntah..

lazaac said...

kalau langgar TOS, mmg la kena banned bro...

GaDis CoMeL said...

aku akaun fesbuk pun tak aktif,lantak la nak suspened ker apa. haha.

kelana fana said...

da kena phishing attack nie, password da kena curik olh somebody..

nurezzat said...

wah,ketakutan..

Followers