7/17/11

kerja makan tido..ape nak jadi daa..

aku minat moto nie..ade sape-sape nak bagi kt aku ke..hehe..

salam semua..agak lame tak mengupdatekan belog nie..haha..bukan ape..takda benda nak storie morie je..hari-hari kerja aku makan..tido..makan..tido..tu kerja wajib..kerja sampingan pulak..macam biasa la..facebooking..tvking..dan lain-lain king lagi..haha..

sambil-sambil aku berfaceboking nie kan..aku bukak la 1 2 belog..tapi lembab ckit la..yela..guna berokbeng je..dah habis quota data dia..lembab cam siput la jadinye..haha...salah 1 blog aku selalu pergi kt sini.. kat tayargolek.com..kat tayargolek nie..cerita semua pasal motor..bile aku bace entry-entry blog nie..aku rase teruja nak dapat sebijik motor-motor besar nie..paling tidak pun dapat cc250 pun ok la kan..nk cc650 tu susah la sikit..kerja pun tak lagi..kalau kerja nanti pun nak bayar bulan-bulan pulak tak mampu kan..so, ukur baju di badan sendiri..tapi..mane tau..nanti-nanti ada rezeki..dapat la aku merasa pakai motor cc besar-besar nie kan..sekarang nie cc110 je mampu..haha..dalam blog nie..macam-macam aktiviti tuan blog nie cerita..kalau berminat terjah je kat SINI ok..hihi

pejam celik..pejam celik..dah 2 bulan aku menganggur tak bertauliah nie..ingat dulu masok bulan 6 nak carik kerja sambilan dulu tapi sekarang dah tengah bulan 7 masih tak carik kerja part time lagi..haha..ape nak jadi la dengan aku nie kan..bile nak berubah nie..ok la..ADIOS..(",)

No comments:

Followers