12/30/09

janji tertunai

janji seterusnya aku tunaikan..haha..p aku xleh la nak letak gambar budak2 lai..sebab dorang x guna baju..haha..laki la..pmpuan guna la..ape la korang nie..so aku letak beberape gmbar aku je la..

destop wallpaperbekas penerjun negara tu..haha..perasan lebih
terjun berpasukan..haha..
nie selepas dah habis latihan..last day kat kolam renang..
kalau la aku boleh terbang macam nie kat udara..kan best..xperlu nak naik flight nak balik kampung..huhu
mase aku traning bersama deniel bego..aku malas je nak join die wakil negara..haha..
siap main ski la pulak..haha..p tu kick board la..aku kan kreatif..haha..
p/s: yang nie xde dalam pelajaran..terjun2 tu pun xde..aku blaja sendiri..haha
budak2 poyo bajet dah pandai berenang..orang lain sibuk blaja berenang..korang main bola air pulak ea..(aku pun same.tu yang ngah baling bola..haha)
sebelum bertolak balik..bergambar lu kat kolej 5 UM..tempat penginapan..
tgk!!..meningkalkan kesan..badan aku ade 4 warna..dahi 1..muka 1 badan 1 n kaki 1..haha..warna same je..p berlainan kecerahan..tengok je la dahi ku yang licin tu..haha
nie gambar mase kursus pengucapan awm pulak..group aku..bajet ngah pikir la tu..haha..muke itam macam arang g..huuhu
kesan renang kat dahi still ade..hitam pekat.."hitam itu menawan"..haha..menawan la sangat..


macam biasa..tugas aku..kalau x ambik gambar record video la jawabnye..naik bosan pun de gak..p aku suke..so aku xkisah..haha..

kredit kat sape yang ambik gambar nie..bukan senang nak tgk muke aku kat dalam camera or masa program SUKSIS nie..

kredit kt juru camera aku mase renang tu, net..dalam air pulak tu..hahaa..

k la..letak banyak2 gambar t korang meluat lak..
salam
adios..

Followers