2/22/10

peraduan teka kaki..eh silap..teka-teki


contest teka teki pulak..nie 1st time kau join contest dalam blog nie..haha..gelak la kat aku..aku tak kisah pun..haha..saje je nak join..macam tergerak hati nak join kan..selain tu boleh update blog sementara takda idea nak buat n3 baru kan..hihi..

ok..jom jawab teka-teki tu..sape2 nak join boleh tengok kat blog cik kak nie [LINK]..hihi..contest yang sangat mudah..peraturan yang simple je..

ok dah..sesi menjawab..

teka teki pertama:
jawapanye segala jenis meter pada bus tersebut..haha..(betul ke nie..lantak la..)

teka-teki ke 2 pulak:
jawapanya tak batal..sebab bukan anjing yang jilat kaki dia..dia jilat kaki sendiri..kan3..hihi

ok2.masuk part slogan..nie yang lemah nie..aku bukan pandai nak buat slogan2 nie..aku buat suke aku je la ek..

saya suka jawab teka-teki nie kerana saya pun tak tau kenapa saya suka jawab teka-teki nie....kenapa saya suka jawab teka-teki nie??(ala ala iklan petronas yang kenapa suka rumah tu..hihi.)

ok dah..siap satu contest..

selesai..saje memriahkan contest sesama blogger..lain kali nak join contest lain pulak la..hihi.

2 comments:

afayufu said...

nuff tido lagi... tk gelak pun...

InsanBiasa said...

tunggu bgn tgh mlm la..nuff nie suka bgn tgh mlm.. tahajud..hihi..
org suh gelak xnak plak..hihi

Followers